top of page

Wat is het lang geleden!

En wat is er al weer veel gebeurd!

We blijven actief op verschillende kanalen, Facebook, Instagram maar een blogpost was al weer even geleden. De werken aan onze nieuwe locatie lopen vlot en de nieuwe lessenreeksen zijn ook weer terug gestart. Nieuw hier is een Early Yoga class for All op dinsdagochtend 9h. Een korte sessie actieve yoga van een uurtje, mooi te combineren met een bezoek aan de lokale markt. Je kan vanaf nu ook een kijkje nemen in onze webshop! Een kleine selectie van yogaspullen die ik zelf heel leuk vind, uitgetest heb en graag met jullie wil delen. Vanaf nu komen er ook af en toe nieuwe spulletjes bij, dus op tijd eens komen kijken zou ik zeggen! Heb je zin om een namiddag lekker te relaxen maar ook nog iets bij te leren dan kan je ook nog steeds inschrijven voor onze workshop: 'Ontspannen met plantengeuren en relaxatie'op 2/6/2018.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page