top of page

Adding even more partners!

Wat zijn we weer blij dat we nog een nieuwe partner aan jullie mogen voorstellen.

En deze keer is het ook al weer heel concreet. House of Yoga gaat een partnership aan met Ortiga! En we starten al direct op 18/11/2017 met een eerste gezamenlijke workshop; Ontspannen met plantengeuren en relaxatie. Karen van Ortiga is een ervaren herboriste en laat je stilstaan bij wat we bedoelen met etherische olie en hoe ze een heilzame werking kan hebben voor ons lichaam en onze geest. In het tweede deel van de workshop laten we jullie tijdens een praktijksessie ondervinden hoe relaxatie oefeningen mooi kunnen gecombineerd worden met de geur van planten. Past deze datum niet dan kunnen we jullie al meteen een tweede optie voorstellen op 1/12/2017. Klik door naar onze site voor meer informatie!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page