top of page

Tisane

'House of Yoga

By Ortiga

Heerlijke zachte kruidendrank!

Karen van Ortiga:

Bij de ontwikkeling en de samenstelling hebben we gezocht naar planten die enerzijds het gevoel van rust, helderheid, tot jezelf komen en een stukje spiritualiteit oproepen. House of Yoga biedt yoga aan vanuit zijn traditionele pure vorm. Het is een levensfilosofie waarin diverse aspecten een rol spelen. Met een brede waaier aan passende activiteiten en kwaliteitsvolle producten beogen zij ons een stukje dichter te brengen bij deze aloude traditie van rustig, waardevol en in het nu leven. Daarnaast hebben we gezocht naar plantenmateriaal dat de verhouding wit-zwart uit het logo weergeeft. 

We hopen dat door het drinken van deze zachte tisane je jezelf een stukje kan overgeven aan meer 'zijn' en de alledaagse rush van het leven even opzij kan zetten.

Kruidensamenstelling en uitleg:

  • Linde: een zeer zacht kruid dat heel rustgevend en kalmerend werkt. Linde biedt tevens bescherming tegen alles waar we even schrik voor hebben.

  • Zwarte bes: voornamelijk gebruikt om het cachet 'zwart' te geven aan deze blend.

  • Citroengras: hiermee geven we een friszure toets aan de blend. De plant helpt bij het helen van schadelijke energieën. Hij geeft helderheid en optimisme.

  • Jasmijn: enerzijds voor het cachet 'wit', anderzijds geeft jasmijn een verfijnd aroma en zorgt ze voor rust en zelfvertrouwen.

  • Tulsi: beter bekend als heilige basilicum. Een topper om zenuwen te kalmeren. Het is een veel gebruikt kruid in Indië dat ondermeer helpt om de devotie en liefde vanuit het hart te laten groeien.

  • Lavendel: deze aromatische bloemetjes zijn spaarzaam gebruikt omdat ze snel kunnen overheersen. Lavendel is een kruid dat ons beter in verbinding brengt met je kruinchakra en wakkert tevens de creativiteit aan.

bottom of page