top of page

Gebruiksvoorwaarden

Algemene voorwaarden

*Wanneer u als klant één van onze producten besteld bent u automatisch gebonden aan condities.

*Bij het plaatsen van een bestelling, bevestigd u automatisch dat u minstens 18 jaar bent of de toestemming hebt van ouders om deze bestelling te plaatsen.

*Al uw persoonlijke informatie zal door House of Yoga op een verantwoordelijke manier gebruikt worden.

*Gebeurtenissen buiten de controle van House of Yoga worden als dusdanig gezien als 'force majeure'.

*De prijs toegepast is de prijs op het moment van je bestelling.

*Verzendings en eventuele andere bijkomende kosten worden bevestigd voor de aankoop word bevestigd.

*Kaart informatie word doorgestuurd via een beveiligde lijn en word niet bewaard.

*House of Yoga behoud het recht om enige informatie aan te passen zonder voorafgaande verwittiging.

Lees onze condities zorgvuldig voor u een bestelling plaatst. Als klant moet u weten dat door het plaatsen van een bestelling u onze condities aanvaard.

De persoonlijke informatie die u met ons deelt zal gebruikt worden om de zending correct af te leveren. Uw informatie zal niet gedeeld worden met andere partijen. Als klant hebt u het recht te vragen deze informatie te verwijderen of te corrigeren.

Alle producten blijven de eigendom van House of Yoga tot er een volledige betaling van de bestelde producten is gebeurt. 

De website Houseofyoga.be en haar inhoud is eigendom van House of Yoga. Het is niet toegestaan om de site of onderdelen van de site te gebruiken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van House of Yoga, tenzij voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik en mist bronvermelding.

Privacy

1 – Wat doen we met je persoonlijke informatie?
Wanneer u een aankoop doet bij ons, als onderdeel van het koop en verkoop proces, dan verzamelen we de persoonlijke informatie die u ons met deze stap meegeeft. Zoals bijvoorbeeld uw naam, adres en email adres. Wanneer u rondkijkt in onze winkel, ontvangen wij ook automatisch uw IP adres. Wanneer van toepassing en met uw toestemming sturen we u emails over onze winkel, nieuwe producten en ander nieuws.

 

2 - Toestemming
Hoe bekomen we uw toestemming?

Wanneer we uw persoonlijke informatie ontvangen bij een transactie, een betaling, een bestelling of een terugzending, dan gaan we er van uit dat u de toestemming geeft om deze gegevens voor de desbetreffende activiteit te verzamelen en gebruiken.

Wanneer we u vragen om deze informatie te gebruiken voor een andere reden, zoals bijvoorbeeld marketing, dan zullen wij u dit ofwel persoonlijk vragen of geven we u de optie om dit te weigeren.
 

Hoe herroep ik mijn toestemming?
Wanneer u, na dat u de toestemming had gegeven, van gedacht veranderd, dan kan u deze toestemming herroepen. Hiervoor kan u ons op elk moment contacteren:

els@houseofyoga.be of House of Yoga, Hooiveld 38, BE-1840 Londerzeel

 

3 – Bekendmaking
Wanneer de wet het ons verplicht of wanneer u zich niet houdt aan onze algemene voorwaarden zullen wij uw informatie openbaar maken.

 

4 - Wix
Onze winkel word gehost door Wix. Zij voorzien ons met online e-commerce platform dat ons toestaat om onze producten en diensten aan te bieden.

Uw gegevens worden opgeslagen in de data storage van Wix en de algemene Wix applicatie. De gegevens worden opgeslagen op een server beschermt door een firewall.

Betaling:

Onze online betalingsdienst Stripe, verwerkt, analyseerd en beheerd uw data enkel in overeenkomst met de dienst die ze u als klant aanbieden. Uw credit card gegevens worden ‘encrypted’ via de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Stripe is onderhevig aan deze standaard regels volgens de PCI-DSS beheerd door de PCI Security Standards Council. Dit is een gezamelijke inspanning van betaalkaarten zoals, Visa en Mastercard. PCI-DSS vereisten helpen er voor te zorgen dat uw credit card informatie veilig word behandel in onze winkel en bij onze betalingsdienst. Voor meer informatie kan je terecht bij de privacy settings van onze provider: https://stripe.com/be/privacy


 

 

5 – Derden
Algemeen gaan, andere partijen/derden gebruikt door ons, enkel uw gegevens, verzamelen, gebruiken en openbaar stellen tot waar het de diensten van deze derden, aan ons ondersteunt. In sommige gevallen, kunnen deze derden, zoals bijvoorbeeld de betalingsprovider,  terugvallen op de eigen privacy voorwaarden wanneer het gaat over informatie, door ons te voorzien, nodig voor uw aankoop verrichting. Hier raden wij u aan om ook de privacy voorwaarden van de andere partijen te lezen. Op deze manier bent u ook op de hoogte hoe deze derden zullen omgaan met uw persoonlijke informatie.

 

Wanneer u onze website of winkel verlaat en doorverwezen word naar de website of toepassing van een andere partij, dan zijn onze privacy voorwaarden zoals vermeld in onze algemene voorwaarden niet langer van kracht.


Links

Wanneer u gebruik maakt van links op onze website, dan kunnen deze u doorverwijzen naar een andere website en verlaat u onze website. Wanneer dit gebeurt, zijn wij niet verantwoordelijk voor de privacy voorwaarden van andere websites en moedigen we u aan ook hier de privacy voorwaarden goed te lezen.
 

6 - Beveiliging
Om uw persoonlijke infomatie te beschermen, nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen en volgen we de bestaande best practice op. Om er zo zeker van te zijn dat uw informatie niet verloren gaat, misbruikt, vrijgegeven, veranderd of vernietigd word.


 

7 – COOKIES

Wij en derden kunnen gebruik maken van cookies en gelijkaardige technologie wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Deze worden meestal gebruikt voor veiligheid, stabiliteit, functionaliteit, prestatie en advertentie doeleinden. U mag er voor kiezen deze te blokkeren via uw browser settings. Dit kan nadelig zijn voor uw ervaring naar onze diensten toe.

Voor meer informative ga naar: https://www.wix.com/about/privacy
 

8 - Meerderjarigheid
Door deze site te gebruiken, bevestig je de meerderjarigheid in Belgïe te hebben bereikt.

 

9 – Aanpassingen aan deze privacy voorwaarden
Wij behouden het voorrecht deze voorwaarden aan te passen op eender welk moment, dus u bekijkt deze best op regelmatige basis. Aanpassingen en verduidelijkingen zullen onmiddellijk van toepassing zijn wanneer ze vermeld worden op de website. Mochten we belangrijke aanpassingen maken aan onze voorwaarden dan zullen wij dit hier vermelden. Zo dat u op de hoogte blijft van de informatie die wij verzamelen, gebruiken en onder welke voorwaarden, wanneer toepasselijk, we deze gebruiken en openbaar stellen.

Mocht onze winkel worden overgenomen of samensmelten met een ander bedrijf dan is het mogelijk dat uw informatie word meegenomen om u verder als klant te kunnen bedienen.


Contacteer ons:

Wil je graag je persoonlijke informatie, aanpassen, verbeteren of verwijderen. Heb je een klacht of wil je graag meer informatie, contacteer ons dan els@houseofyoga.be of House of Yoga, Hooiveld 38, BE-1840 Londerzeel
 

Verzendingsbeleid

De verzendingskosten zijn niet inbegrepen in de prijs van de goederen en zullen apart per bestelling berekend worden. De verzendingskosten vermeld zijn inclusief BTW.

De verzendingen gebeuren voorlopig enkel binnen België. Wij gebruiken hiervoor enkel BPost. Wij bieden 2 verschillende verzendingsmethodes aan.

*Standaard

*Verzekerd

 

*STANDAARD

Kies je voor een standaard levering dan kan je de verzending online opvolgen en is er een bewijs van afgifte gevraagd.

Bij de standaard verzending kan u nog kiezen tussen:

- Levering aan huis, zijnde elk adres in België

- Levering aan elk postkantoor of postpunt

De prijsbepaling van de verzending is afhankelijk van de wijze van aflevering, door u gekozen en het totale gewicht van de zending door ons bepaald en bevestigd. Wij versturen geen verzending boven de 10kg. Bij levering aan een postkantoor of postpunt vragen wij u duidelijk te vermelden wanneer dit afwijkt van het postkantoor in uw opgegeven verblijfplaats. Indien niet vermeld gaan wij er vanuit dat het pakket in het postkantoor van uw verblijfplaats geleverd mag worden.

 

*VERZEKERD

Kies je voor een levering die verzekerd is tot 500€ en waarbij bij ontvangst een handtekening zal gevraagd worden.

Ook bij de verzending met verzekering kan u kiezen tussen:

- Levering aan huis, zijnde elk adres in België

- Levering aan elk postkantoor of postpunt

De prijsbepaling van de verzending is afhankelijk van de wijze van aflevering, door u gekozen en het totale gewicht van de zending door ons bepaald en bevestigd. Wij versturen geen verzending boven de 10kg. Bij levering aan een postkantoor of postpunt vragen wij u duidelijk te vermelden wanneer dit afwijkt van het postkantoor in uw opgegeven verblijfplaats. Indien niet vermeld gaan wij er vanuit dat het pakket in het postkantoor van uw verblijfplaats geleverd mag worden.

Terugzending

Wij willen graag dat u volledig tevreden bent met uw aankoop bij House of Yoga. Mocht u toch niet tevreden zijn:

*Contacteer ons voor u de goederen terugstuurd

*Wij aanvaarden terugzendingen tot 14 dagen na aankoop

*De producten moeten in nieuwe, niet gewassen, niet gebruikte, ongedragen staat zijn

Contacteer info@houseofyoga altijd eerst voor u de goederen terugstuurd. Wij bezorgen u dan een standaar retour formulier om in te vullen, u voegt dit formulier toe aan uw retourzending.

Als klant bent u verantwoordelijk voor de terugzending van de goederen en dient u er op te letten dat dit op een juiste en accurate manier gebeurt. Bij het indienen van een klacht moet de klant House of Yoga contacteren en duidelijke informatie voorzien voor deze klacht.

De klant kan zijn product terug sturen binnen de 14 dagen na ontvangst. 

Het product moet nieuw, ongewassen en ongebruikt terug gestuurd worden. Wanneer het product hier niet aan voldoet zal het niet vervangen worden. De klant moet zorgen dat alle contact informatie beschikbaar is en het is aan te raden een tracking nummer van je terugzending te voorzien. Dit maakt het makkelijker om de zending op te volgen.

Wanneer een zending word teruggestuurd van een internationale bestemming vermeld dan heel duidelijk ' RETURNED GOODS', zodat onnodige douane kosten kunnen vermeden worden. Enige douane kosten aangerekend bij terugzending zijn ten koste van de klant.

Wanneer een product verloren is gegaan of de klant merkt dat er bij ontvangst schade is opgelopen tijdens het transport, contacteer House of Yoga dan direct.

Wanneer zendingen, op het postkantoor of ontvangstdepot naar keuze, niet afgehaald worden binnen de 14 dagen na verzending dan behoud House of Yoga het recht de administratie en transportkosten te verrekenen met de klant.

Voor al uw vragen en opmerkingen: info@houseofyoga.be

bottom of page