top of page

Partners

House of Yoga werkt samen met:
Ortiga

Ortiga is het levenswerk van Karen Van De Wiele. Ze zei haar oude leven vaarwel en maakte plaats voor een veel natuurlijkere levenswijze. Karen ging zich herscholen en vond een manier van leven die veel dichter aansluit bij wie ze is en waar ze voor staat. Het jachtige leven heeft plaats gemaakt voor doseren en eenvoud. Tijd doorbrengen in de natuur geeft haar rust. Ontspanning vind ze door met haar handen in de grond te zitten en ze is helemaal gebeten door 'eigen verwerking'. Verse maaltijden bereiden, natuurlijke producten maken om haar gezin te verzorgen en haar huis te onderhouden.  Met Ortiga wil ze maar al te graag al deze kennis, ervaringen en inzichten die ze de afgelopen 4 jaar heeft opgedaan,  samenbrengen en delen.

Ikzelf kijk enorm uit naar deze samenwerking en hoop zo zelf ook veel bij te leren!

We sluiten onze lessen af met een heerlijke tisane van Ortiga!

Die bieden we ook samen met enkele andere producten aan in onze shop. Bekijk ook het aanbod van workshops en klik zeker ook eens door naar de Ortiga website voor een volledig overzicht van activiteiten en producten.

De Levensbloem

Met De Levensbloem willen An en Wim een plek creëren waar "verbinden" centraal staat.

In een ongelofelijk gezellig en groen kader nodigen ze je graag uit om hun divers aanbod aan activiteiten te ontdekken. Je kan hier niet alleen terecht voor Yoga-lessenreeksen en workshops, een consult met Bach Bloemen Remedies, maar ook voor professioneel Feng Shui advies. 

Hier bovenop stellen ze die zalig groene plek in Buggenhout ook graag aan een democratische prijs ter beschikking om jouw talent de wereld in te brengen. Dus ook als je enkel op zoek bent naar een aangename ruimte, met parkeerplaats, voor je workshop, lessenreeks, klankconcert of dergelijke, kan je bij de Levensbloem terecht.

Wij gaan in de toekomst op verschillende manieren samenwerken. 

Klik zeker ook eens door naar de website van De Levensbloem voor een volledig overzicht van activiteiten.

Controle voor jou

In 2014 startte Ria Saterdag haar eigen bedrijf, ‘Controle voor jou’ op. 

Wil je graag terug aan het stuur staan van je eigen leven dan kan Ria je hierbij begeleiden en coachen.  Ze woont in Londerzeel en startte na haar studies als maatschappelijk assistente haar carrière in de hulpverlening. Naast haar eigen praktijk is ze ook nog steeds werkzaam in het bedrijfsleven. Ook in deze functie is het voor haar belangrijk om mensen te blijven motiveren, leren het beste uit zichzelf te halen en rekening te houden met ieders wensen en behoeften. Blijven leren is voor Ria heel belangrijk en zo heeft ze in tussentijd al meerdere opleidingen en bijscholingen gevolgd, zoals bijvoorbeeld MBTI typologie, Hypnotherapie, NLP, IEMT en control practitioner.

Begin 2020 start er een eerste 4 daagse workshop van Controle voor jou bij House of Yoga.

Controle for You logo.png

Acupunctuurpraktijk

Blijf jij van de ene kwaal in de andere vallen? Voel jij je moe, depressief of heb je last van een verzwakt immuunsysteem? Heb je pijn? 

Loop jij jezelf steeds voorbij?  Slorpt het werk jou op en slaap je hierdoor niet meer goed? Of zit je vaak te piekeren over situaties? 

De kwalen, de pijnen,… zijn allemaal signalen die jouw lichaam vertoont om ons te laten weten dat het anders moet. Soms voelen we ze niet en soms ook wel, maar weten we niet wat we ermee moeten doen. 

Wil jij weer gezond, sterk en actief worden? Dan ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten,  stellen we een behandelplan op en gaan we er samen voor zodat jij je fysiek en psychisch terug beter kan voelen.  

Sanbao_Centraal.png
Sanbao

Huis voor Mens in Ontwikkeling, een plek om werkelijk thuis te komen.

We maken allemaal in meer of mindere mate worstelingen mee in ons leven.

Dat hebben we met elkaar gemeen en is eigen aan ons mens-zijn.

Bij Huis MIO gaan we samen op zoek en zijn we samen onderweg.

Ieder van ons heeft de potentie om te groeien. Iedereen is dan ook van harte welkom!

Via psychotherapie, lezingen, workshops en trainingen kan je bij Huis MIO terecht voor jouw unieke ontwikkeling. In een sfeer van rust, veiligheid en vertrouwen kan je contact maken met jezelf, bouwen aan veerkracht en verbinding en je ware potentieel ontdekken.

Huis MIO
Montisoro

Montisoro wordt geleid door Laurence Van den Bergh. De 19 jaar in het internationale bedrijfsleven en verschillende functies hebben voor haar bijgedragen tot het ontdekken en ontwikkelen van haar eigen talenten en interesses. 

 

Sinds 2018 werk Laurence als zelfstandig stress en burn-out coach en consultant. Hierbij begeleidt ze iedereen die graag de energie in zichzelf weer wil terug vinden. 

Los van de persoon zelf is het ook belangrijk dat de directe omgeving meer inzicht krijgt in de problematiek. 

Zo zijn er ook workshops, lezingen, team-oefeningen, individuele coaching en hulp bij begeleidsvoering en preventie van stress, overspannenheid en burn-out op de werkvloer mogelijk. 

Laurence gaat in de korte toekomst een eerste workshop bij ons organiseren, check de links hieronder voor meer info.

Montisoro_logo_01.png
bottom of page